A- A A+

Akadálymentesített honlap

Bemutatkozás

Tisztelt Látogatónk!

Üdvözöljük Önt a Duna Hungária Építőanyag-kereskedő Csoport honlapján, ahol az építőanyagok kereskedelmével foglalkozó társaságunkról nyújtunk információkat.

A Duna Hungária Zrt.-t, mit a Csoport koordinációs központját, az ország különböző részein sikeresen működő építőanyag-kereskedő cégek alapították 2008-ban. A Duna Hungária Csoport tagjai kizárólag hazai tulajdonú, sok éves múlttal és nagy tapasztalattal rendelkező kereskedések, amelyek a vevők igényeit szem előtt tartva segítőkész kiszolgálásra törekszenek.

A Duna Hungária Csoport tagjainál a hazánkban ismert építőanyagok teljes választéka megtalálható. Az építkezőknek szakértő kollégáink nyújtanak segítséget a leginkább megfelelő termékek kiválasztásban. A kereskedések teljes körű szolgáltatással állnak a vásárlók rendelkezésére a mennyiség számítástól az építési címre történő szállításon keresztül az építőanyagok szakszerű beépítését végző mesterek ajánlásáig.

A Duna Hungária Csoport minden építőanyag gyártó partnerével hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolat kialakítására törekszik, amely alapja az építkezők megbízható és pontos kiszolgálásának.

Szívesen látjuk Önt a Duna Hungária Csoport építőanyag-kereskedéseiben!