A- A A+

Akadálymentesített honlap

Duna Hungária Partnertalálkozó

2008. november 14-15, Lillafüred

 

LillafuredA Duna Hungária Zrt. 2008 november végén közös találkozóra hívta legnagyobb forgalmú építőanyag gyártó partnereit az ország egyik legszebb pontjára, Lillafüredre. A találkozó lehetőséget adott, hogy a Zrt. tagjai és az építőanyag gyártók képviselői jobban megismerhessék egymást, információkat cserélhessenek egymással.

A Program hivatalos részében először Winkler Károly a Duna Hungária Zrt. elnöke köszöntötte a meghivottakat. Nyitó beszédében kiemelte, hogy milyen fontos a jelenlegi időszakban, hogy az építőanyag szakma maradandót alkosson a jövő számára legyen szó építőanyag gyártóról, kereskedőről vagy kivitelezőről.

Winkler Károly után a társaság vezérigazgatója, Lipták Csaba előadásában adatokkal alátámasztva ismertette a frissen alakult Duna Hungária Zrt. céljait és bemutatta egymásnak a jelenlévő építőanyag gyártó cégek képviselőit és a társaság kereskedői tagjait.

A hivatalos program után a vendégek és a vendéglátók borkóstolón vettek részt, megizlelve az ország leghiresebb borait. Az esti gálavacsora után hajnalig tartó táncos mulatság vette kezdetét.

A jól sikerült első partnertalálkozó hagyományt teremtett. 2009-ben is meg fogja rendezni a társaság a legnagyobb gyártó partnerei körében az év értékelő találkozóját.